Egy lengyel országgyűlési képviselő az e-lovaskocsit ajánlja

Egy lengyel országgyűlési képviselő az e-lovaskocsit ajánlja

Nagy Árpád
Nagy Árpád - https://24tp.pl
2024/09/23
A Baloldal (Lewica) nevű lengyel baloldali párt országgyűlési képviselője, Łukasz Litewka közzétett egy bejegyzést a Facebookon a Halastó (Morskie Oko) felé vezető úton történő lovaskocsikkal kapcsolatban.
Hirdetés

„Lengyelországban vagyunk, 2024-et írunk!
Minden nap közel 300 ló dolgozik a Halastó (Morskie Oko) felé vezető úton. És bár több százezer ember tiltakozik ez ellen Lengyelországban, és a lovaskocsisok rengeteg negatív kommentet kapnak, még mindig vannak olyanok, akik szívesen ülnek lovaskocsira.

Továbbra is van kereslet a lovaskocsik iránt

Rendben! Ha van kereslet az ilyen formájú utazásra, akkor mi azt mondjuk: SZÁMOLJUNK!
A kocsisok mindig azt mondják, hogy családtagként kezelik a lovakat, és nem hagynák, hogy bántódásuk essen. Azt is mondták, hogy a korábban kipróbált elektromos Melexek nem illenek a hagyományhoz és a hegyekhez!
Nagyra értékeljük az Önök véleményét és az állatok iránti aggódását, ezért itt van az első lengyel e-lovaskocsi (e-Fasiąg), amelyet a lengyel Innovation AG tervezett! Többször is meg tudja tenni az utat töltés nélkül, kényelmesen elbír 14 embert és a kocsist. Eső, hó, nap? Nem számít. Stílus? Igazi hegyvidéki, még a kormány is azokra van tervezve, akik panaszkodnak. Nem szükséges 40 percet pihennie a felső állomáson, hogy új erőre kapjon! De a legfontosabb: nem borul fel hirtelen, nem nyújtja ki a nyelvét, és nem fog szenvedni vagy elpusztulni az úton.

Egy lengyel országgyűlési képviselő az e-lovaskocsit ajánlja-1
E-lovaskocsi
Egy lengyel országgyűlési képviselő az e-lovaskocsit ajánlja-1
Forrás: Łukasz Litewka

Tátrai Nemzeti Park (Tatrzański Park Narodowy), Paulina Hennig-Kloska miniszter asszony, mi a véleményük? A polgármesterrel és más helyi aktivistákkal együtt ezúttal mit fognak kitalálni?”
Forrás: https://24tp.pl

Hirdetés
Hirdetés